Deze website maakt gebruik van cookies. Door verdere te bladeren op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

John van de Vrande:  (+34) 636 191 380 Email: info@tucasatenerife.com

Web Traffic

Today0
Total73848452

EEN HUIS HUREN IN TENERIFE;

 

EEN HUIS HUREN IN TENERIFE VANUIT UW HUIDIGE WOONPLAATS

U kunt tegenwoordig via internet een huis huren via een makelaar in Tenerife. Er is er altijd één te vinden waarmee U telefonisch contact kunt opnemen in Uw eigen taal.

U hoeft niet meer eerst een vlucht te boeken en te reizen voodat U deze beslissing maakt. Als U contact opneemt met de desbetreffende makelaar die deze woning in zijn portfolio heeft, kunt U altijd vragen meerdere fotos op te sturen. Hou er wel rekening mee, dat als U een woning wilt reserveren er een aanbetaling zal moeten worden gedaan. Bij aankomst ondertekent u het officiële huurcontract.

EERST EEN HUIS HUREN VOOR EEN KORTERE PERIODE

Natuurlijk kunt U een huurcontract direct voor langere tijd tekenen, maar het is aan te raden om eerst een woning voor drie of zes maanden te huren (ligt aan de mogelijkheden). Het is beter eerst een paar maanden ergens te wonen en te kijken of deze plek U bevalt.

Er komen natuurlijk wel meer kosten bij als U besluit de woning nog langer te huren (commissie voor een nieuw huurcontract)

Bij ondertekenen van een huurcontract dient U allereerst een reservering te betalen en een borgsom voor de huur (deze kan 2/3 maanden zijn)

Bij aankomst ondertekent u het officiële huurcontract.

 

VRAAG ALTIJD NAAR EEN HUURCONTRACT

Als U een woning gaat huren, vraag dan altijd naar een huurcontract.

Deze kunt U nog nodig hebben voor inschrijving bij de gemeente (zonder huurcontract kunt U zich niet in laten schrijven en géén NIF nummer aanvragen.

Dit contract zal altijd in het Spaans opgesteld zijn.

 

MAAK EEN INVENTARISLIJST

Het is altijd raadzaam een inventarislijst te maken en te laten ondertekenen door de huisbaas.

In geval van een meningsverschil bij het verlaten van de woning heeft U altijd een bewijs

Controleer goed of alles op de lijst staat wat er in de woning staat, U tekent hiervoor.

Direct Contact met Whatsapp

 

Zoeken alles


Localisatie :
Budget :

Andere filters :

0 panden gevonden

De prijzen op onze website zijn altijd inclusief de commissie van ons bureau. Wij rekenen nooit een aanvullende of "verborgen" commissies bovenop de aangeduide prijzen. Afgezien van de prijs van het onroerend, betaald de koper alleen de belastingen en de notaris kosten, maximaal tot 8% van de in de koopakte aangegeven waarde.