Deze website maakt gebruik van cookies. Door verdere te bladeren op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

John van de Vrande:  (+34) 636 191 380 Email: info@tucasatenerife.com

Web Traffic

Today50
Total73848449

Energie Prestatie Certificaat (EPC) VOOR WONINGEN

Vanaf 1 juni 2013 is het is een wettelijke verplichting voor elke geadverteerde woning op een website (te koop) om een EPC hebben.

Een Energieprestatiecertificaat zorgt er voor dat de consument in een enkele oogopslag informatie krijgt over het energieverbruik van een woning. Bij de aankoop van een woning is het belangrijk om te letten op het energieverbruik, aangezien deze kosten van huis tot huis sterk kunnen verschillen.

De consument kan echter niet inschatten hoe het met de energiekwaliteit van de woning gesteld is. Daarom bestaat er nu sinds kort het Energieprestatiecertificaat. Het Energieprestatiecertificaat verschaft belangstellenden betrouwbare informatie over de energiekwaliteit van de woning waar zij interesse in hebben. De uitkomst van het Energie Prestatie Certificaat (EPC) kan de consument meenemen in de beslissing tot het kopen of huren van een woning. Andersom geldt dat de eigenaar van een woning verplicht is om de bij verkoop of verhuur van een woning over een geldig Energieprestatiecertificaat te beschikken. Wanneer men deze niet heeft, wordt een administratieve geldboete geriskeerd.

Prijzen voor een Energieprestatiecertificaat lopen sterk uiteen. Het is dus aan te raden om bij diverse energiedeskundigen prijzen op te vragen. 

Niet iedereen kan een Energieprestatiecertificaat verstrekken. Alleen erkende energiedeskundigen type A zijn daarvoor bevoegd.

 

Informatie Bron : http://www.epcdeskundigen.be/energieprestatiecertificaat/wet-regelgeving

 

 **ZONDER DIT CERTIFICAAT KUNT U UW EIGENDOM NIET VERKOPEN - DE NOTARIS VRAAGT EROM !!

 

 Onze Engels sprekende Architecten kunnen een vriendelijke, professionele en efficiënte service bieden tegen een eerlijke en redelijke prijs.

 

Voor verdere informatie en een GRATIS offerte, kunt u contact opnemen: Telefoon: +34.648.565.944

 

of per mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Direct Contact met Whatsapp

 

Zoeken alles


Localisatie :
Budget :

Andere filters :

0 panden gevonden

De prijzen op onze website zijn altijd inclusief de commissie van ons bureau. Wij rekenen nooit een aanvullende of "verborgen" commissies bovenop de aangeduide prijzen. Afgezien van de prijs van het onroerend, betaald de koper alleen de belastingen en de notaris kosten, maximaal tot 8% van de in de koopakte aangegeven waarde.