Deze website maakt gebruik van cookies. Door verdere te bladeren op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

John van de Vrande:  (+34) 636 191 380 Email: info@tucasatenerife.com

Web Traffic

Today50
Total73848449

Een bedrijf starten op Tenerife

Is wellicht makkelijker te bereiken dan u denkt.

Veel mensen horen of hebben in het verleden ontmoedigende verhalen gehoord maar meestal is dit aan gebrek aan kennis,  de taal en het volgen van de juiste procedure (wet en regelgeving in Spanje).

Het belangrijkste “ingrediënt” is bijna en alleen een juist en professioneel advies van iemand die weet waar hij over praat.

Veel makelaars hebben misschien wel de kennis maar niet de ervaring om iemand bij te staan aan het begin van de onderneming.

Tenerife heeft zoveel te bieden voor een succesvol bedrijf, óók in deze zwaardere tijden, aangezien er op Tenerife 365 dagen per jaar volop mensen verblijven.

TUCASATENERIFE biedt u deze mogelijkheid aan.

Wij hebben niet alleen de ervaring met de exploitatie/runnen/uitbaten van diverse horeca bedrijven maar ook bieden wij alle service met het opstarten van u bedrijf op Tenerife i.v.m. de benodigde papieren.

Sinds 1998 zijn wij resident in Tenerife en hebben sindsdien meerdere horeca bedrijven overgenomen, zelf opgestart vanuit niets en weer verkocht. Wij zijn door “schade en schande” wijzer geworden. Maar we kunnen wel op zeker zeggen dat het enige wat telt is de juiste mensen op de juiste plek te kennen!! Wat is er nu fijner als iemand zijn kennis aanbied….

Wij noemen onszelf géén makelaar maar bemiddelaar.

Wij bemiddelen tussen 2 partijen, verkoper en koper, en proberen het beste voor iedereen eruit te halen met een onpartijdig advies.

Wij werken altijd via onafhankelijke advocaten om overeenkomsten/contracten op te stellen zodat beide partijen tevreden zijn.

Wij gaan mee om het identificatienummers ( NIE ) en/of residentia aan te vragen.

Het openen van bankrekeningen en het advies inwinnen van onafhankelijke accountants, alles kan in overleg gedaan worden.

Wat heeft Tenerife u te bieden:

* Bars/cafés en restaurants genieten van 12 maanden per jaar van nieuwe en terugkerende toeristen, maar ook vele die hier een paar maanden per jaar verblijven.

* Belastingvoordelen en andere voordelen in verhouding met andere landen.

* De levensstijl in Tenerife biedt een veilige omgeving, de criminaliteit is laag.

* Belastingregeling voor ondernemingen is flexibel met een keuze van Module Belasting voor bars en restaurants .

* Tenerife is snel uitgegroeid tot een succesvolle en populaire internationale bestemming voor toeristen en bedrijven.

Wees realistisch

Het is belangrijk om realistisch te zijn - niet iets opstarten buiten je capaciteiten zonder de juiste begeleiding en onderzoek.

Verwacht niet dat het een ' snel geld ' verdienen bedrijf gaat worden maar denk op de lange termijn.

Wat je ook van plan bent om te ondernemen, streef ernaar het goed te doen, het aanbieden van een goede service tegen een eerlijke prijs en je kunt hier een heerlijk leven genieten.

Succes maak je zelf en ieder op hun eigen niveau!!

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan horen we deze graag,

Met vriendelijke groeten John van de Vrande - TuCasaTenerife

 

Meer informatie over wonen en werken in Tenerife en ons verhaal:

Direct Contact met Whatsapp

 

Zoeken alles


Localisatie :
Budget :

Andere filters :

0 panden gevonden

De prijzen op onze website zijn altijd inclusief de commissie van ons bureau. Wij rekenen nooit een aanvullende of "verborgen" commissies bovenop de aangeduide prijzen. Afgezien van de prijs van het onroerend, betaald de koper alleen de belastingen en de notaris kosten, maximaal tot 8% van de in de koopakte aangegeven waarde.