Deze website maakt gebruik van cookies. Door verdere te bladeren op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

John van de Vrande:  (+34) 636 191 380 Email: info@tucasatenerife.com

Web Traffic

Today50
Total73848449

Een bankrekening openen is niet heel ingewikkeld.

Het is aan te raden, eerst de voorwaarden van verschillende banken met elkaar te vergelijken, voordat u een bankrekening opent.

Noodzakelijk; Het openen van een bankrekening is vaak noodzakelijk indien u inkomen wil ontvangen van een bedrijf, dat in Spanje is gevestigd. Daarnaast heeft u een rekening nodig om bijvoorbeeld uw gas, water en licht rekening te betalen of om een gsm, tv of internet abonnement af te kunnen sluiten. Bijbehorend pasje is tevens een gemakkelijk betaalmiddel in supermarkten en winkels
Een bankrekening openen in Tenerife; Wanneer u vaker in Tenerife bent en er misschien wel en huis gaat huren of kopen, is het handig om een Spaanse bankrekening te openen.

Als niet-resident kunt u ook een Spaanse bankrekening openen.
Opent u direct een rekening bij een Spaanse bank, dan dient u zich persoonlijk ter plaatse te identificeren. Vergeet niet de volgende zaken mee te nemen:
– Paspoort
– Rekeningafschrift met daarop uw Nederlandse adres
– Spaans adres
– NIE nummer formulier
Tips;
• Een groot aantal banken rekenen een bepaald bedrag per transactie. U kunt met banken onderhandelen over de hoogte van dit bedrag.
• Indien u geld wilt overmaken van uw Nederlandse rekening naar een Spaanse rekening, houdt u er dan rekening mee dat hieraan kosten zijn verbonden. Het is handig om een bank uit te zoeken op een strategische plek, bijvoorbeeld vlakbij uw huis of vlakbij uw werk, zodat u, indien gewenst, gemakkelijk en snel zaken kunt regelen.
• Zodra u een rekening heeft geopend bij een bank, kunt u de meeste bankzaken alleen bij deze bank regelen.
• Houdt u rekening met de openingstijden van banken. Veel banken sluiten rond 14.00 uur en gaan gedurende de middag niet meer open.
WIJ HELPEN U HIER GRAAG MEE, INDIEN NODIG!!
 


.

Direct Contact met Whatsapp

 

Zoeken alles


Localisatie :
Budget :

Andere filters :

0 panden gevonden

De prijzen op onze website zijn altijd inclusief de commissie van ons bureau. Wij rekenen nooit een aanvullende of "verborgen" commissies bovenop de aangeduide prijzen. Afgezien van de prijs van het onroerend, betaald de koper alleen de belastingen en de notaris kosten, maximaal tot 8% van de in de koopakte aangegeven waarde.